Bij ons kan je terecht voor het onderhoud van diverse vloeren

·         Tegelvloeren

·         PVC Vloeren

·         Lino vloeren

 Wij kunnen het volgende doen voor u:

 Top strippen linoleum

 De bestaande vloer heeft een basis laag waar overheen meerdere polymeer- of waslagen zijn aangebracht. Voordeel hiervan is dat alleen de bovenste waslaag word verwijderd en weer opnieuw word aangebracht. Wacht uiteraard niet totdat de waslagen allemaal beschadigd zijn, als de lagen beschadigd zijn, ligt het linoleum bloot als de vloer beschadigd kan je het niet meer herstellen met polymeer.

 Diep strippen linoleum

 Al oude waslagen worden verwijderd, hierbij moet zeer nauwkeurig te werk worden gegaan om het linoleum niet te beschadigen door overmatig watergebruik en  het verkeerde gebruik van zogeheten diep strippers. Nadat de oude waslagen zijn verwijderd van de linoleum vloer wordt de vloer weer opgebouwd door het aanbrengen van een of meerdere waslagen met polymeer. Hierbij heeft u ook weer een keuze uit verschillende glans gradaties. Na de onderhoudsbeurt krijgt u van ons een reinigingen advies voor de reguliere schoonmaak.

 

Periodiek onderhoud of opblokken linoleun

Het linoleum krijgt periodiek een behandelbeurt, looppaden en entrees worden behandeld of gecorrigeerd met een waslaag en een highspeedmachine.